Για ποια θέση ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ο Οκκάς… Yπάρχει κι ΑΛΛΟΣ υποψήφιος

Για ποια θέση ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ο Οκκάς… Yπάρχει κι ΑΛΛΟΣ υποψήφιος

Έγινε γνωστό εδώ και μερικές μέρες, ότι ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, μετακομίζει από τη Cytavsion στο πόστο του Βοηθού του νέου Ομοσπονδιακού της Εθνικής Αντρών Γιόχαν Βάλεμ. 

Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, το γνωστοποίησε χθες (από αέρος) ότι προς το παρών αφήνει στην… άκρη τα μικρόφωνα και βάζει τις αθλητικές φόρμες.

Εκεί που πάει ο Χαραλαμπίδης, βρισκόταν τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Οκκάς. Ήταν βοηθός του Ραν Μπεν Σιμόν.

Πληροφορίες φέρουν τον Οκκά να… προαλείφεται για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της Κ-21 (Ελπίδων). Για τη συγκεκριμένη θέση, υποψήφιος είναι και ο Σάββας Δαμιανού, ο οποίος τον τελευταίο καιρό ήταν προπονητής στην Κ-18.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτές είναι οι αποφάσεις μετά τη σύσκεψη για αφθώδη πυρετό

Αυτές είναι οι αποφάσεις μετά τη σύσκεψη για αφθώδη πυρετό

Κατέληξαν σε σειρά αποφάσεων κατά τη σύσκεψη στο Προεδρικό οι αρμόδιες υπηρεσίες, εμπλεκόμενοι και Κυβέρνηση για διαχείριση αφθώδους πυρετού.

BEST OF TOTHEMAONLINE