ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Προηγήθηκε, «χαλάρωσε» και το πλήρωσε η ΑΕΚ – Μια φάση ήταν αρκετή για την ΕΝΠ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Προηγήθηκε, «χαλάρωσε» και το πλήρωσε η ΑΕΚ – Μια φάση ήταν αρκετή για την ΕΝΠ

ΕΝΠ και ΑΕΚ βρίσκονται στην ισοπαλία 1-1 στο ημίχρονο του αγώνα στο «Τάσος Μάρκου» που ρίχνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής.

Καλύτερα μπήκε η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους που ήταν… ορεξάτη, είχε την κατοχή και έλεγχε το παιχνίδι. Στο 9′ οι Λαρνακείς προειδοποίησαν με το γύρισμα του Τέτε και το πλασέ του Ναράνχο να κοντράρει κάπου και να καταλήγει σε κόρνερ.

Στο 18′ ο Ισπανός, στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, άνοιξε το σκορ. Ο Ναράνχο, δέχτηκε μια καταπληκτική πάσα από τον Χέφελ, βγήκε απέναντι από τον Κλέιμαν και πλάσαρε ιδανικά γράψει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι, κάπου εκεί έριξαν ταχύτητα, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους μέχρι το 38′. Στο συγκεκριμένο λεπτό, η ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφκσι, στην πρώτη της φάση, ισοφάρισε. Έγινε από τα αριστερά η σέντρα και ο Βαρέλα με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1.

Στο 42′ η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 ωστόσο ο Κλέιμαν έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ την κεφαλιά του Ναράνχο.

Έτσι, το 1-1 οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE