Στην παρουσίαση του από τη νέα του ομάδα ο Μότα μίλησε και για Ομόνοια – «Πολλά προβλήματα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην παρουσίαση του από τη νέα του ομάδα ο Μότα μίλησε και για Ομόνοια – «Πολλά προβλήματα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μάρκο Μότα, παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα.  Αυτή είναι η Περσίγια Τζακάρτα, ομάδα Α΄ κατηγορίας της Ινδονησίας.

«Ήρθα εδώ για το ποδόσφαιρο, γιατί το πρώτο πράγμα για μένα είναι το ποδόσφαιρο, η ζωή μου είναι μόνο για το ποδόσφαιρο και την οικογένεια μου», είπε ο Μότα, ο οποίος αναφέρθηκε και για την παρουσία του στην Ομόνοια λέγοντας «Για παράδειγμα, την περασμένη σεζόν ήμουν σε μια ομάδα (σ.σ Ομόνοια) με συμβόλαιο για τρία χρόνια, αλλά δεν ήμουν άνετα, γιατί είχαν πολλά προβλήματα εκεί, έτσι αποφάσισα να φύγω και να περιμένω μια άλλη ευκαιρία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE