ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε άτυποι μετανάστες ήρθαν από τα κατεχόμενα – Μεταφέρθηκαν σε κέντρο φιλοξενίας

ΚΥΠΡΟΣ: Πέντε άτυποι μετανάστες ήρθαν από τα κατεχόμενα – Μεταφέρθηκαν σε κέντρο φιλοξενίας

Πέντε άτυποι μετανάστες από τη Συρία εισήλθαν την Κυριακή 02/02, το βράδυ στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας από τη Λουρουτζίνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.40 περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας εντόπισε 5 άνδρες άτυπους μετανάστες να περπατούν στον δρόμο μεταξύ Κόσιης και Αθηένου.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου όπου ανακρινόμενοι ανέφεραν ότι είναι από τη Συρία και εισήλθαν στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας από τη Λουρουτζίνα.

Αφού λήφθηκαν τα στοιχεία τους, οι πέντε άτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα θετικό αποτέλεσμα από την άτυπη διερυμένη συνάντηση του Ιουλίου, δήλωσε το Σάββατο η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, προσθέτοντας ότι θα επισκεφθεί ξανά την Κύπρο πριν την επόμενη συνάντηση που θα συγκληθεί από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE