ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα Σαλαμίνα: Για το μεγάλο βήμα της εξάδας! Οι σκέψεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη

Νέα Σαλαμίνα: Για το μεγάλο βήμα της εξάδας! Οι σκέψεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη

Η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενείται από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (18:00) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος θέλει να πάρει το τρίποντο για να κάνει το καθοριστικό βήμα της εξάδας.

Αν οι ερυθρόλευκοι, καταφέρουν να φύγουν με μια νίκη από τη Λευκωσία, θα εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες της ΑΕΛ, η οποία αγωνίζεται με τον Απόλλωνα, και φυσικά θα έχουν μια άλλη δυναμική. Καταλαβαίνει κανείς, πως με μία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, η Νέα Σαλαμίνα, θέτει γερή υποψηφιότητα για να βρεθεί στα πλέι-οφ.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, έχει μπροστά της ένα δύσκολο έργο, αλλά όχι ακατόρθωτο, καθώς μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί της Πάφου, όλοι πήραν μια διαφορετική ψυχολογία. Ο Ελλαδίτης κόουτς, αλλά και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, πως αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και φυσικά θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ 

Ο Κίσσας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρέινολντς, Λαμπό, Φουστάρ και Κορέια να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας.

Ο Σαν Ρομάν θα αγωνιστεί στον χώρο του κέντρου μαζί με τους Μαουρίτσιο και Κωστή, ενώ την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Μαριάνοβιτς, Ελουντού και Κίνγκσλεϊ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top