AΠΟΕΛ: Να δείξει ότι έγινε πιο δυνατό – Το πλάνο του Κόρε

AΠΟΕΛ: Να δείξει ότι έγινε πιο δυνατό – Το πλάνο του Κόρε

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ τη Νέα Σαλαμίνα (18:00) για την 18η στροφή του πρωταθλήματος με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη.

Μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο, αλλά και τις τελευταίες μη ικανοποιητικές εμφανίσεις, οι γαλαζοκίτρινοι, θέλουν να δείξουν πως έγιναν πιο δυνατοί, πως συσπειρώθηκαν και πλέον θα αρχίσει για τα καλά η αντεπίθεση τους.

Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, και ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός, συγκεντρωμένος και καλύτερος από τις προηγούμενες του παρουσίες. Όλοι πιστεύουν πως η ομάδα του Νορβηγού θα ξεκινήσει να παίρνει τα πάνω της, αρχής γενομένης από τον αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Μπέλετς θα υπερασπιστεί την εστία, με τους Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, Μερκή και Ιωάννου να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Ο Άλεφ μαζί με τον Λούκας Σόουζα θα κινούνται στον χώρο του κέντρου, και ως επιτελικός μέσος θα αγωνιστεί ο Ντε Βινσέντι.

Ο Εφραίμ θα αγωνιστεί στο ένα άκρο της επίθεσης, ο Γιάκολις στο άλλο και μπροστά θα πάρει φανέλα βασικού ο Σιγκούρνταρσον, με τον Χαλένιους να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποτελέσει αυτός την αιχμή του δόρατος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE