Η… αρμάδα και η μη «τσιγκουνιά» ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ και άλλους για τη δυτική

Η… αρμάδα και η μη «τσιγκουνιά» ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ και άλλους για τη δυτική

Οι Απολλωνίστες, βλέπουν την ομάδα να βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία το τελευταίο τρίμηνο και τη διοίκηση να μην «τσιγκουνεύεται» και να φέρνει 4 νέους παίχτες τον Γενάρη. 

Φυσικά, έπαιξε ρόλο και το ότι μπήκαν αρκετά «πετροδόλαρα» στο ταμείο από την πώληση Ζελάγια σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίχτες, περιμένουν τώρα που μπαίνει στα πιο… βαθιά και στα πιο δύσκολα η χρονιά, ότι θα επιστρέψουν στη δυτική του Τσιρείου κι άλλοι οπαδοί της ομάδας.

Σήμερα δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, επειδή ο Απόλλωνας είναι τυπικά φιλοξενούμενος. Εκτιμούμε ότι θα ξεπεράσουν τις 3,5 χιλιάδες οι οπαδοί του Απόλλωνα που θα βρεθούν στο Τσίρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE