Η… αρμάδα και η μη «τσιγκουνιά» ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ και άλλους για τη δυτική

Η… αρμάδα και η μη «τσιγκουνιά» ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ και άλλους για τη δυτική

Οι Απολλωνίστες, βλέπουν την ομάδα να βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία το τελευταίο τρίμηνο και τη διοίκηση να μην «τσιγκουνεύεται» και να φέρνει 4 νέους παίχτες τον Γενάρη. 

Φυσικά, έπαιξε ρόλο και το ότι μπήκαν αρκετά «πετροδόλαρα» στο ταμείο από την πώληση Ζελάγια σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίχτες, περιμένουν τώρα που μπαίνει στα πιο… βαθιά και στα πιο δύσκολα η χρονιά, ότι θα επιστρέψουν στη δυτική του Τσιρείου κι άλλοι οπαδοί της ομάδας.

Σήμερα δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, επειδή ο Απόλλωνας είναι τυπικά φιλοξενούμενος. Εκτιμούμε ότι θα ξεπεράσουν τις 3,5 χιλιάδες οι οπαδοί του Απόλλωνα που θα βρεθούν στο Τσίρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE