Ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος Αμπάς ανακοίνωσε τη διακοπή «όλων των σχέσεων» με Ισραήλ -ΗΠΑ

Ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος Αμπάς ανακοίνωσε τη διακοπή «όλων των σχέσεων» με Ισραήλ -ΗΠΑ

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς ανακοίνωσε τη διακοπή «όλων των σχέσεων», περιλαμβανομένων εκείνων που αφορούν την ασφάλεια, ανάμεσα στην Παλαιστινιακή Αρχή, από τη μια πλευρά, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες από την άλλη, πριν από μια έκτακτη σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου για το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης.

Το αμερικανικό σχέδιο αποτελεί «παραβίαση των συμφωνιών του Όσλο» που υπογράφτηκαν με το Ισραήλ το 1993, δήλωσε ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής από το Κάιρο. Ο Αμπάς, ο οποίος είπε ότι διαβίβασε το μήνυμα αυτό στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, κάλεσε το εβραϊκό κράτος να «αναλάβει τις ευθύνες του ως κατοχική δύναμη» των παλαιστινιακών εδαφών.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE