Ξεκινούν κουβέντες με ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ

Ξεκινούν κουβέντες με ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ

Ένας από τους λόγους της αγωνιστικής ανόδου του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια είναι και ο Ζαχίντ.

Σε κάθε ματς ο ρόλος του είναι κομβικός στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Αλλοτε με ασίστ, ενίοτε με κερδισμένο πέναλτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Δώνης θεωρεί τον παίκτη κεφάλαιο για το τριφύλλι και η επιθυμία του είναι η παραμονή.

Ωστόσο, το δύσκολο της υπόθεσης είναι η ρήτρα αγοράς του Ζαχίντ, η οποία πλησιάζει το 1,5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που είναι απαγορευτικό, εκτός κι αν υπάρξει θεαματική αύξηση τιυ μπάτζετ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακόμη, όμως, και σε αυτή την περίπτωση, στο τριφύλλι θα ξεκινήσουν από νωρίς κουβέντες με τον ΑΠΟΕΛ, με ένα και μοναδικό στόχο: την απόκτησή του στα μισά λεφτά της ρήτρας.

Πηγή: www.newspao.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.