Γιατί δεν ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Λεμεσό ο Αγγελή…

Γιατί δεν ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Λεμεσό ο Αγγελή…

Δεν έγινε τελικά η μετεγγραφή του Αγγελή από την ΕΝΠ στην ΑΕΛ.

Χτες το απόγευμα, ήταν σχεδόν τα πάντα συμφωνημένα για να επιστρέψει ο 30χρονος διεθνής σέντερ μπακ σε ομάδα της Λεμεσού, ωστόσο οι άνθρωποι των βυσσινί άλλαξαν γνώμη για απελευθέρωση του παίχτη.

Φαίνεται ότι κι ο ίδιος ο Αγγελή δεν πίεσε καταστάσεις για να φύγει, αποφασίζοντας να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα του Παραλιμνίου.

Ο Αγγελή πριν πάει στην Ένωση, ήταν στο δυναμικό του Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE