Επιτυχώς ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Αρχιεπίσκοπος

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Αρχιεπίσκοπος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου 2020 στο «Carolina Medical Center» στις ΗΠΑ, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος ο ΙΙ. 

Ανακοίνωση από το αρχιεπισκοπικό Γραφείο αναφέρει ότι σύμφωνα με τον Δρ. Διονύσιο Βροχίδη, ο οποίος ήταν ο χειρουργός, εντοπίστηκαν και καυτηριάστηκαν όλες οι καρκινικές εστίες που είχαν διαπιστωθεί με τις μαγνητικές τομογραφίες που προηγήθηκαν της χειρουργικής επέμβασης.
 
Η ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου, σύμφωνα με τον χειρουργό, αναμένεται εντός των επόμενων 12 ωρών.
 
Ο Αρχιεπίσκοπος, αναμένεται να λάβει εξιτήριο από την κλινική, το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου 2020, καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.