Γίνεται…. Λευκωσιάτης ο Γουίλερ – Πως έχει το σκηνικό για ολοκλήρωση της… πράξης

Γίνεται…. Λευκωσιάτης ο Γουίλερ – Πως έχει το σκηνικό για ολοκλήρωση της… πράξης

Πολύ κοντά σε συμφωνία για απόκτηση του Χρίστου Γουίλερ από την ΑΕΛ βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ.

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τις… τρεις πλευρές (παίκτης, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ), να είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και ο αριστεροπόδαρος άσος να είναι έτοιμος να μετακομίσει από Λεμεσό σε Λευκωσία.

Η ΑΕΛ αξιώνει ένα ποσό για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του παίκτη στον ΑΠΟΕΛ.  Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ στην πρόταση του φαίνεται να περιλαμβάνει εκτός από ένα ποσό και την παραχώρηση παικτών του στη Λεμεσιανή ομάδα, όπως είναι οι Μακρής και Γιάκολις.

Υπάρχουν ακόμη μερικές ώρες για ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου με τις δύο ομάδες να είναι συνεχώς σε επαφές για να κλείσει θετικά το… ντιλ μέχρι και απόψε.

Διαβάστε επίσης: 

Υπάρχει περίπτωση να κλείσει το DEAL τον Γενάρη!

Ψήνεται «ΤΡΑΜΠΑ» Γουίλερ – Μακρή! Τι ΕΜΑΘΕ ο Αιχμηρός…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE