ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Σκεπτικισμός για κάποιες μεταθέσεις…

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Σκεπτικισμός για κάποιες μεταθέσεις…

Ποικιλοτρόπως σχολιάζονται τα τελευταία κύματα μεταθέσεων στο αστυνομικό σώμα.

Κι αυτό γιατί ορισμένοι αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό κάποιες μετακινήσεις στελεχών της δύναμης.

Πιο συγκεκριμένα, για κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν ειδικές συνθήκες, οι οποίες (με βάση τα όσα σχολιάζονται από μέλη του σώματος) θα έπρεπε να ληφθούν υπόψιν.

Οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν πως -θεωρητικά- προνομιακή μετάθεση θα πρέπει να υλοποιείται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ειδικότερα όταν ένα μέλος της δύναμης είχε θητεία σε τμήμα του σώματος που ελέγχεται για ενδεχόμενες παραλείψεις, καλό είναι να αποφεύγεται μια μετάθεση που θεωρείται ευνοϊκή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες θέσεις που εκφράζονται, σε μια μετάθεση θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν και προσωπικές συνθήκες του επηρεαζόμενου για να μην τροφοδοτείται και η -έστω αδικαιολόγητη- προκατάληψη.

* Το αρχικό παρα-πολιτικό έχει τύχει ανασκευής, καθώς κάποια σχετικά γεγονότα που σημειώθηκαν δύναται να στείλουν λανθασμένα μηνύματα, στοχοποιώντας πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το ύφος των γραφομένων μας. Στόχος μας να παραθέσουμε κάποιες σκέψεις που απασχολούν μέλη του σώματος με στόχο τη βελτίωση διαδικασιών, κι όχι ασφαλώς να σπιλώνουμε συνειδήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE