ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας σε ύποπτο όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας σε ύποπτο όχημα

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού την Πέμπτη 30/1, ενώ βρίσκονταν σε περιπολία, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 30 ετών, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο νάρκοτεστ με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον 35χρονο συνοδηγό του οχήματος, στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 16 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. 

Κατά την έρευνα εντός του αυτοκινήτου, στη θήκη της πόρτας του οδηγού, εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο, ανάμεικτο με βιομηχανοποιημένο καπνό και ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE