Συνεχίζει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ρέτσος!

Συνεχίζει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ρέτσος!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος κλείνει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία έφθασε σε συμφωνία με τη Λεβερκούζεν για το δανεισμό του 21χρονου Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Στην Premier League θα συνεχίσει την καριέρα του το επόμενο εξάμηνο ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έφθασε σε συμφωνία με τη Λεβερκούζεν για το δανεισμό του.

Ο 21χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταβεί στο Σέφιλντ για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στις λεπίδες.

Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστική σε τρία ματς της Bundesliga, σε ένα εξ αυτών βρέθηκε στο αρχικό σχήμα. Έπαιξε στο ματς του Κυπέλλου με την Πάντερμπορν και δυο ματς Champions League κόντρα σε Λοκομοτίβ και Ατλέτικο.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει συγκεντρώσει μετά από 24 ματς 33 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της Premier League.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE