ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 33χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 33χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, 2020, ότι ελλείπει  από το χώρο εργασίας του στην Λεμεσό, από τις 6.20 το βράδυ χθες Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020, ο πιο κάτω εικονιζόμενος, Adrian Maxim, ηλικίας 33 χρόνων, κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος κατάγεται από τη Ρουμανία και είναι κάτοχος Βρετανικού διαβατηρίου.

Ο 33χρονος περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.75μ., μελαχρινός, με μαύρα, κοντά μαλλιά.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.              

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE