Έτοιμη η ΑΕΛ έτοιμος και ο προπονητής

Έτοιμη η ΑΕΛ έτοιμος και ο προπονητής

Εδώ και πολύ καιρό ο κ Χριστοφόρου περιμένει όπως και όλη η οικογένεια της ΑΕΛ τον αγώνα με την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ένας αγώνας για την ομάδα της ΑΕΛ που είναι ένας πρώτος τελικός όπως ήταν και οι αγώνες με τον Ερμή. Ο τεχνικός της ΑΕΛ εδώ και ένα μήνα παρακολουθεί επιστάμενα την αντίπαλο του διαβάζοντας καθημερινά το παιχνίδια αλλα και τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας της Λάρνακας που είναι από πλέον φορμαρισμένες.

 Ο κ Χριστοφόρου είναι απόλυτα έτοιμος για όλα και ξέρει καλά πως αν καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα θα του ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που είναι και ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς  

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE