ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ενισχύεται αριθμητικά το ΤΑΕ Λευκωσίας

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ενισχύεται αριθμητικά το ΤΑΕ Λευκωσίας

Την πρόθεση της ηγεσίας του αστυνομικού σώματος προκειμένου να ενισχυθεί αριθμητικά το ΤΑΕ Λευκωσίας φανερώνουν οι τελευταίες μεταθέσεις που γνωστοποιήθηκαν στα μέλη του σώματος την περασμένη Τρίτη (28/01).

Συγκεκριμένα τέσσερα στελέχη που υπηρετούσαν στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος και συγκεκριμένα είχαν ως τομέα ευθύνης τους τη Διερεύνηση Θεμάτων Οικονομίας και ΣΠΕ, θα εκτελούν καθήκοντα από την ερχόμενη Δευτέρα (03/02) στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Πλέον το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της πρωτεύουσας αριθμεί περίπου 50 στελέχη.

Είναι φανερό από τις μετακινήσεις που γίνονται ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, θέλει να επιτύχει την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία όλων των υπηρεσιών.

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα το ΤΑΕ Λευκωσίας, το επιτελούμενο έργο κρίνεται ικανοποιητικό, ωστόσο, η αύξηση της εγκληματικότητας έχει ανεβάσει τον φόρτο εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE