ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συλλυπητήρια ΠΑ.Σ.Π. για Ουράνιο Ιωαννίδη

Συλλυπητήρια ΠΑ.Σ.Π. για Ουράνιο Ιωαννίδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π.:

«Με μεγάλη θλίψη ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) πληροφορήθηκε για την απώλεια του Ουράνιου Ιωαννίδη, ενός υπηρέτη του κυπριακού αθλητισμού επί σειράς δεκαετιών, από σειρά θέσεων ευθύνης.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο εκτελεστικός πρόεδρος και το προσωπικό του ΠΑ.Σ.Π. εκφράζουν τα ειλικρινά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ουράνιου Ιωαννίδη.

Ο αείμνηστος Ο. Ιωαννίδης υπήρξε πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) από το 2008 μέχρι το 2016, διετέλεσε Υπουργός Παιδείας μεταξύ 1996 και 1999 και πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού από το 1988 μέχρι το 1994.

Πρόεδρος αρκετών αθλητικών οργανισμών και φορέων, ο Ουράνιος Ιωαννίδης διετέλεσε στα νιάτα του ποδοσφαιριστής, της αγαπημένης του Ολυμπιάδας Νεάπολης, της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, του ΑΠΟΕΛ και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, υπηρετώντας έτσι το ποδόσφαιρο για πολλές δεκαετίες, ως αθλητής και παράγοντας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top