Πάμε για… «ΚΑΥΤΑ» ημιτελικά!

Πάμε για… «ΚΑΥΤΑ» ημιτελικά!

Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου η Ανόρθωση, η οποία αναμένεται να έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στους «8», τότε και οι δύο ημιτελικοί θα είναι ουσιαστικά… πρόωροι τελικοί!

Κι αυτό γιατί, εύκολα-δύσκολα αναμένεται να προκριθούν η Ομόνοια και ο Απόλλωνας επί των Δόξας και Εθνικού αντίστοιχα, ενώ όποιος περάσει από το ζευγάρι ΑΕΛ-ΑΕΚ, είναι… ένα και το αυτό, αφού πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες, που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.

Με απλά λόγια, αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και δεν υπάρξουν εκπλήξεις στη φάση των «8», η επόμενη κλήρωση θα είναι… ιδιαίτερα «καυτή» με αμφίρροπες ματσάρες, για τις δύο θέσεις του μεγάλου τελικού!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE