Πάμε για… «ΚΑΥΤΑ» ημιτελικά!

Πάμε για… «ΚΑΥΤΑ» ημιτελικά!

Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου η Ανόρθωση, η οποία αναμένεται να έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στους «8», τότε και οι δύο ημιτελικοί θα είναι ουσιαστικά… πρόωροι τελικοί!

Κι αυτό γιατί, εύκολα-δύσκολα αναμένεται να προκριθούν η Ομόνοια και ο Απόλλωνας επί των Δόξας και Εθνικού αντίστοιχα, ενώ όποιος περάσει από το ζευγάρι ΑΕΛ-ΑΕΚ, είναι… ένα και το αυτό, αφού πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες, που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.

Με απλά λόγια, αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και δεν υπάρξουν εκπλήξεις στη φάση των «8», η επόμενη κλήρωση θα είναι… ιδιαίτερα «καυτή» με αμφίρροπες ματσάρες, για τις δύο θέσεις του μεγάλου τελικού!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.