Μένει η πέφτει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας

Μένει η πέφτει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας

Ολοκληρώνεται σήμερα το Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας με την διεξαγωγή του αναβληθέντα αγώνα ανάμεσα στον Διγενή Ορόκλινης και τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας της 25ης αγωνιστικής αναβλήθηκε γιατί ο Ολυμπιακός είχε παίκτες στις Εθνικές ομάδες και θα διεξαχθεί σήμερα στις 16.00 στο Δημοτικό στάδιο Ορόκλινης.

Ο Διγενής έχει διαβαθμισθεί μαζί με την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς και την ΕΝ Παρεκκλησιάς,  ενώ ο Ολυμπιακός έχει 26 βαθμούς και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην Β΄ Κατηγορία.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει τότε θα διαβαθμιστεί και θα κερδίσει την παραμονή της η Ομόνοια Αραδίππου η οποία έχει 28 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE