Mπορούσε να το ΔΩΣΕΙ ο Τιμόθεος… Μπήκε στα ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ του ο Πετεβίνος

Mπορούσε να το ΔΩΣΕΙ ο Τιμόθεος… Μπήκε στα ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ του ο Πετεβίνος

Έξαλλοι ήταν στον ΑΠΟΕΛ μετά τη λήξη του επαναληπτικού με τον Απόλλωνα, με τον διαιτητή Τιμόθεο Χριστοφή. 

Για το πέναλτι που δεν τους έδωσε στο 7ο λεπτό, φάση στην οποία φαίνεται ο Αγκίρε να αγγίζει λίγο το πόδι του Ντε Βινσέντι. Έπεσε και λίγο θεαματικά ο Αργεντίνος, αλλά ο ρεφ, αν έδιδε την παράβαση θα τον κάλυπτε ο κανονισμός.

Μου έκανε εντύπωση, πόσο θυμωμένος ήταν ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, άκουγα από το ραδιόφωνο τις δηλώσεις που έκανε στην Cablenet.

Τώρα το πρωί… «περιπλανήθηκα» και στο φωτορεπορτάζ του Savvidis Press, έπεσα και πάνω στην παραπάνω φωτογραφία, που… δείχνει τον Spoke Man των γαλαζοκίτρινων, να μπαίνει στα ρουθούνια του Τιμόθεου.

Η φάση του πέναλτι, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΑΠΟΕΛ, ήταν η μοναδική στην οποία ελέγχεται ο εξελίξιμος ρεφ.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE