Οι μεταγραφικές κινήσεις Κυπριακών ομάδων την 29η Ιανουαρίου

Οι μεταγραφικές κινήσεις Κυπριακών ομάδων την 29η Ιανουαρίου

Ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων μας από τη στιγμή που θα ζητηθεί το πιστοποιητικό μέχρι και την εγγραφή ποδοσφαιριστών.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου
*Παραλήφθηκε το πιστοποιητικό του Joan TOMAS CAMPASOL και ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο δυναμικό της Αγίας Νάπας.

*Μετά από αίτημα της ΑΕΚ Λάρνακας (Futsal) ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Τσεχίας το πιστοποιητικό του GUILHERME MOSNA GUIRELLI (06.06.1989).

*Μετά από αίτημα της Ανόρθωσης (Futsal) ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας το πιστοποιητικό του RAPHAEL CAMILO BUENO (21.09.1992).

*Μετά από αίτημα από την Αλκή Ορόκλινη ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ισπανίας το πιστοποιητικό του Asier Arranz Martin (28.03.1987).

Τρίτη 28 Ιανουαρίου
*Παραλήφθηκε το πιστοποιητικό του Jano ANANIDZE και ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην Ανόρθωση.

*Μετά από αίτημα της ΑΕΛ ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Μάλτας το πιστοποιητικό του Andrija MAJDEVAC (07.08.1997).

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου
*Μετά από αίτημα της Αγίας Νάπας ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ινδονησίας το πιστοποιητικό του Joan TOMAS CAMPASOL (17.05.1985).

*Μετά από αίτημα της ομάδας Futsal Ararat / Fonbet ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας το πιστοποιητικό του Lucas SEGAMARCHI (01.11.1993).

Πηγή: www.cfa.com.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.