Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Βαρθολομαίος – Χρυσόστομος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Βαρθολομαίος – Χρυσόστομος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Τετάρτης 29/1 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.


Σε ανακοίνωσή του, το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφέρει  ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Εξάλλου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Charlotte Douglas», κατόπιν προτροπής του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος βρίσκεται από προχθές στις ΗΠΑ, όπου μετέβη για  χειρουργική επέμβαση στο ήπαρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.