CNN: Ρώσοι χάκερ έκαναν επίθεση στο Λευκό Οίκο

CNN: Ρώσοι χάκερ έκαναν επίθεση στο Λευκό Οίκο

Ρώσοι χάκερ διείσδυσαν σε ευαίσθητα τμήματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Λευκού Οίκου, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο Αμερικανούς αξιωματούχους.

Ο αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Μπεν Ρόουντς αρνήθηκε να συζητήσει τα συγκεκριμένα γεγονότα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο CNN.  Είπε όμως ότι ο Λευκός Οίκος δεν πιστεύει ότι παραβιάστηκαν τα ηλεκτρονικά του συστήματα.

Λίγο αργότερα σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι η αποκάλυψη του CNN ότι οι Ρώσοι χάκερ διείσδυσαν σε ευαίσθητα τμήματα των υπολογιστών του αφορά ένα περιστατικό του περασμένου έτους. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται κανένας λόγος σχετικά με το ποιος ήταν υπεύθυνος για την παραβίαση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

"Το ρεπορτάζ δεν αναφέρεται σε νέο περιστατικό" σημείωσε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Μαρκ Στρόχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE