Μολ: «Τα πάντα μπορούν να γίνουν…» – Τι είπε για πρόκριση και ντέρμπι με ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μολ: «Τα πάντα μπορούν να γίνουν…» – Τι είπε για πρόκριση και ντέρμπι με ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Ζόελ Μολ, με το πέρας του νικηφόρου αγώνα επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, που έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου, μίλησε στα ΜΜΕ στη μεικτή ζώνη.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν πιο τυχεροί από τον ΑΠΟΕΛ, που ξεκίνησε καλύτερα, αλλά μετά το πρώτο γκολ παίξαμε πολύ καλύτερα, παλέψαμε για κάθε μπάλα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, μείωσαν με 1-1 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Είμαι περήφανος, οι κεντρικοί αμυντικοί έκαναν σπουδαία δουλειά. Έχουμε δέκα σερί νίκες όμως θέλουμε να συνεχίσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά τα πάντα μπορούν να γίνουν. Δεν μπορούμε να είμαστε αλαζόνες, είχαμε και την τύχη με το μέρος μας στα τελευταία παιχνίδια, όμως το αξίζουμε και κυνηγάμε την τύχη μας».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, ένα ντέρμπι, χάσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι και ακόμα είναι στο μυαλό μου αυτό. Πρέπει να κερδίσουμε, είναι αδιαπραγμάτευτο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE