Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Κύπριος- Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Στις φυλακές του ψευδοκράτους κατέληξε νεαρός Ελληνοκύπριος μετά από φερόμενη μαρτυρία που τον εμπλέκει σε υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο συμπατριώτης μας συνελήφθη στην κατεχόμενη Λευκωσία μετά από μαρτυρία Τουρκοκυπρίου ότι τον προμήθευσε με ναρκωτικές ουσίες.

Ο νεαρός Ελληνοκύπριος οδηγήθηκε σε λεγόμενο «δικαστήριο» την Τρίτη 28/1, το οποίο διέταξε την κράτησή του μέχρι την έναρξη της «δίκης» και για περίοδο που δεν θα ξεπερνά τις 45 μέρες.

Όπως σημειώνεται ο Α.Γ του οποίου δημοσιεύονται φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία, αρνείται την ανάμιξή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE