ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβερό δυστύχημα με θύμα 22χρονο- Είχε εμπλακεί ξανά σε θανατηφόρο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβερό δυστύχημα με θύμα 22χρονο- Είχε εμπλακεί ξανά σε θανατηφόρο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε  τα μεσάνυχτα της Τρίτης 28/1 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Αμμοχώστου, στο ύψος του χωριού Γαϊδουρά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο 26χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να ακολουθήσει τρελή πορεία, να ανατραπεί επανειλημμένα και να καταλήξει αναποδογυρισμένο στο δρόμο.

Για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων κλήθηκε η λεγόμενη πυροσβεστική υπηρεσία, ωστόσο ο άτυχος 22χρονος Günay Öztürkler είχε χάσει ακαριαία τη ζωή του. Τρία ακόμα πρόσωπα, 25, 22 και 22 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Πρόκειται για το τρίτο θανατηφόρο στην κατεχόμενη Κύπρο για το 2020, ενώ το 2019 είχαν καταγραφεί 30 θάνατοι σε δυστυχήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος νέος είχε εμπλακεί ξανά σε θανατηφόρο δυστύχημα το 2017 όταν παρέσυρε και σκότωσε τον Enver Keskin και εκκρεμούσε ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» η διαδικασία για επιβολή ποινής, αφού «οδηγούσε επικίνδυνα και απρόσεκτα»

*φωτογραφία όταν είχε μεταφερθεί ενώπιον 'δικαστηρίου' του 2017

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE