«Μαινόμενος ταύρος» 50χρονος το πρωί στο Νοσοκομείο Πάφου! Νευρίασε επειδή…

«Μαινόμενος ταύρος» 50χρονος το πρωί στο Νοσοκομείο Πάφου! Νευρίασε επειδή…

Η ταλαιπωρία στα Νοσοκομεία της Κύπρου είναι καθημερινό φαινόμενο με τους ασθενείς να χρειάζεται να επιδείξουν ψυχραιμία μέχρι να τους παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατρική φροντίδα. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι από αυτούς είναι πιο…θερμόαιμοι με αποτέλεσμα να προκαλούν επεισόδια

Συνελήφθη το πρωί σήμερα 50χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 50χρονος είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και εκνευρισμένος με την αναμονή προκάλεσε φασαρία.

Την στιγμή που αστυνομικός επιχείρησε να τον ηρεμήσει αυτός τους επιτέθηκε .

Μετά τη σύλληψη του ο 50χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.