Εντοπίστηκε νεκρός άντρας μετά από πυρκαγιά στη Λεμεσό - Οι πρώτες πληροφορίες
Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (7/6) στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα σε οικία στη Λεμεσό.
Η νεαρή γυναίκα από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα, όταν διαγνώσθηκε πως πάσχει από λευχαιμία.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο Prince of Wales Hospital την συμβούλευσαν να κάνει καισαρική το συντομότερο για να γεννηθεί το παιδί και στην συνέχεια να την υποβάλλουν σε χημειοθεραπείες για να σωθεί η ζωή της.
Εκείνη αρνήθηκε την καισαρική, επειδή θα χρειαζόταν μετάγγιση αίματος και είπε στους γιατρούς ότι προτιμά να πεθάνει εκείνη και το αγέννητο παιδί της. Η νεαρή γυναίκα πέθανε λίγο αργότερα και οι γιατροί του νοσοκομείου αποκάλυψαν το περιστατικό σε επιστημονική εφημερίδα.
Οι ίδιοι έγραψαν σχετικά ότι η άρνηση της παρέμβασης για σωτηρία από έναν ενημερωμένο ασθενή είναι σεβαστή, αλλά τα δικαιώματα της μητέρας να αποφασίσει ή όχι για την σωτηρία του εμβρύου είναι αμφιλεγόμενα.
Οι μάρτυρες του Ιεχωβά αρνούνται τις μεταγγίσεις αίματος καθώς θεωρούν ότι η Αγία Γραφή τους απαγορεύει την κατάποση αίματος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις