ΠΑΦΟΣ: Ιατρική αμέλεια καταγγέλλουν συγγενείς 68χρονου που απεβίωσε – Η νεκροτομή θα φανερώσει τα αίτια

ΠΑΦΟΣ: Ιατρική αμέλεια καταγγέλλουν συγγενείς 68χρονου που απεβίωσε – Η νεκροτομή θα φανερώσει τα αίτια

Το ΤΑΕ Πάφου, εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου ύποπτου θανάτου 68χρονου, μετά από καταγγελία που έκαναν οι συγγενείς του για ιατρική αμέλεια.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, στις 17 Ιανουαρίου, ο 68χρονος υποβλήθηκε σε καθετηριασμό και στις 24 Ιανουαρίου, μεταφέρθηκε  στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου με έντονο πόνο στο στήθος.

Ο 68χρονος νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική, όπου απεβίωσε την Τρίτη 28/01, το πρωί. Η Αστυνομία αφού έλεγξε το σώμα του 68χρονου, διαπίστωσε πως δεν έφερε κακώσεις και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Εντούτοις, η οικογένεια του 68χρονου, εξέφρασε τις υποψίες της πως πίσω από τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου, κρύβεται ιατρική αμέλεια.

Η νενομισμένη νεκροτομή στο σώμα του 68χρονου, θα διενεργηθεί την Τετάρτη 29/01 από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα, στην παρουσία του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη  και αναμένεται να καταδείξει τα αίτια του θανάτου του 68χρονου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE