Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως όταν διοριστεί ο εκκαθαριστής (υπολογίζεται εντός των προσεχών δύο με τριών μηνών), θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία εκκαθάρισης.
Προστίθεται πως με βάση την ενημέρωση από τον Διοικητή έχει ζητηθεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να ανακαλέσει την τραπεζική άδεια της Λαϊκής για να μπορέσει να εισέλθει σε διαδικασία εκκαθάρισης.
Ο ΣΥΚΑΛΑ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του νέου Διοικητή και τον ευχαριστούμε για το αίσθημα ευθύνης και συνεργασίας που επιδεικνύει και διατυπώνει την πεποίθηση ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί με σκοπό να φτάσει σε πέρας η πολύχρονη, απογοητευτική και ζημιογόνα πορεία «εξυγίανσης» της Λαϊκής.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις