ΚΟΑ: Οι χαριστικές παροχές στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους το 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΚΟΑ: Οι χαριστικές παροχές στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους το 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στην κοπή της βασιλόπιτας, έγινε και η επίδοση των χαριστικών παροχών στους αθλητές μας και στους προπονητές τους για τις επιτυχίες τους το 2019.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, συγχάρηκε τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους κάλεσε για πιο μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις στο 2020 και ιδιαίτερα στο ραντεβού τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τον προσεχή Ιούλιο.

Οι δικαιούχοι αθλητές των χαριστικών παροχών είναι: Απόστολος Παρέλλης, Παύλος Κοντίδης, Μίλαν Τραϊκοβιτς, Άντρη Ελευθερίου, Δημήτρης Κωνσταντίνου, Νικόλας Βασιλείου, Κωνσταντίνα Νικολάου, Κυριακή Κουττούκη, Γιώργος Αχιλλέως και Μάριος Γεωργίου. Οι προπονητές, είναι: Αντώνης Γιαννουλάκης, Μιχάλης Κατζιανής, Χριστάκης Χριστοφόρου, Παναγιώτης Πετρίδης, Νίκος Νικολάου, Κωνσταντίνος Σταθελάκος και Jozo Jakelic».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες

Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE