Εν αναμονή τελικής εκτίμησης Υπ. Δικαιοσύνης προς Πρόεδρο για νόμο για παρακολουθήσεις

Εν αναμονή τελικής εκτίμησης Υπ. Δικαιοσύνης προς Πρόεδρο για νόμο για παρακολουθήσεις

Την τελική του άποψη σε σχέση με τον νόμο για τις παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, που ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής την περασμένη Παρασκευή, αναμένεται να υποβάλει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης.

 

 
Κληθείς να σχολιάσει τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης, μετά την υπερψήφιση των τροπολογιών της ΕΔΕΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «το θέμα τυγχάνει μελέτης και διαχείρισης από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος μόλις διαμορφώσει την τελική του εκτίμηση, θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες».
 
Εξήγησε ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα διαμορφώσει την τελική του άποψη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιλέξει να κινηθεί προς την επιλογή της αναπομπής του νόμου, θα ζητηθεί γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, είπε.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE