Λάμψη του αθλητισμού στην εκδήλωση του ΚΟΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λάμψη του αθλητισμού στην εκδήλωση του ΚΟΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Με κάθε λαμπρότητα ολοκλήρωσε τους εορτασμούς του για τα 50 χρόνια ίδρυσης, λειτουργίας και δράσης του ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, ενώ σε προβλήθηκε για πρώτη φορά το φιλμ των 50χρονων του ΚΟΑ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, ενώ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, η Γενική Διευθύντρια, τα μέλη ΔΣ, πρώην πρόεδροι και μέλη ΔΣ του Οργανισμού, εκπρόσωποι της ΚΟΕ, αθλητικών ομοσπονδιών και φορέων και το προσωπικό του ΚΟΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η επίδοση των χαριστικών παροχών στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους το 2019″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE