Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και πυροσβεστών σε διαδήλωση στο Παρίσι

Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και πυροσβεστών σε διαδήλωση στο Παρίσι

Αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν την Τρίτη 28/1 με πυροσβέστες που διαδήλωναν στο Παρίσι με αιτήματα τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών τους και την αύξηση των μισθών τους.


Χιλιάδες πυροσβέστες συμμετείχαν στην κινητοποίηση στη γαλλική πρωτεύουσα, αξιώνοντας την αύξηση του επιδόματος κινδύνου, που δεν έχει αλλάξει από το 1990. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και γκλομπ εναντίον των διαδηλωτών.

Τον Οκτώβριο, οι πυροσβέστες είχαν επίσης πραγματοποιήσει πορεία στο Παρίσι, ζητώντας καλύτερες αποδοχές, εγγυήσεις για τις συνταξιοδοτικές απολαβές τους και μεγαλύτερο σεβασμό προς το επάγγελμά τους.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.