Κόουτς άλλης ομάδας τηλεφώνησε σε Λάρκου – Τι του είπε για παίκτη της Ομόνοιας

Κόουτς άλλης ομάδας τηλεφώνησε σε Λάρκου – Τι του είπε για παίκτη της Ομόνοιας

Το βράδυ της Δευτέρας ως καλεσμένος στην εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα» ο προπονητής του Ερμή Αραδίππου, πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Νίκος Παναγιώτου, αποκάλυψε το τηλεφώνημα που έκανε στον Νεόφυτο Λάρκου, όταν η Ομόνοια είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι τον Γιαν Λέζιακς.

«Τον γνωρίζω απ’ όταν έπαιζε στην Γιουνγκ Μπόις και τον αντιμετωπίσαμε με τον Ερμή στο Γιουρόπα Λιγκ. Όταν η Ομόνοια απέκτησε τον Λέζιακς, πήρα τον Νεφυτο Λάρκου και του είπα ότι πήρε τον καλύτερο αριστερό μπακ» ανέφερε ο Νίκος Παναγιώτου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.