ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Οι διαμαρτυρόμενοι ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα στο Facebook. Η διαμαρτυρία είχε τίτλο "Χωρίς δρόμους, όχι αυξήσεις στα τέλη".
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία και πορεύθηκαν προς την "βουλή".
Η διαμαρτυρία αφορούσε αυξήσεις και σε άλλα αγαθά.
Ο διοργανωτής Fikri Marasali, ο οποίος και δημιούργησε την σελίδα στο Facebook, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες οι οποίοι κρατούσαν κίτρινα μπαλόνια και άδεια κουτιά με τις φωτογραφίες των 50 "βουλευτών" , που συμβόλιζαν ότι οι υποσχέσεις τους είναι άδειες όπως τα κουτιά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




