«ΒΟΜΒΑ» στο ελληνικό ποδόσφαιρο- Εισήγηση της ΕΕΑ για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα

«ΒΟΜΒΑ» στο ελληνικό ποδόσφαιρο- Εισήγηση της ΕΕΑ για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα

Ραγδαίες  είναι οι εξελίξεις στο έτσι και αλλιώς θόλο το τοπίο του ελληνικού ποδόσφαιρού. 

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, διαπιστώνει πολυϊδιοκτησία στο πόρισμα της γύρω από την υπόθεση που έχει απασχολήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM στην Ελλάδα  ψήφους 3-2 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να εισηγηθεί την ανάκληση του πιστοποιητικού του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και τον υποβιβασμό τους!

Η συνεχεια τωρα θα δοθεί στην πειθαρχική επιτροπή της Super League και της επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.  Το σίγουρο είναι ότι ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει, στο τοξικό ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.