Το ΣΧΟΛΙΟ του Παντιλίμον που θέλει η Ομόνοια στο ποστ Ζόρντι! Απάντηση από γνωστό Ομονοιάτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το ΣΧΟΛΙΟ του Παντιλίμον που θέλει η Ομόνοια στο ποστ Ζόρντι! Απάντηση από γνωστό Ομονοιάτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην ανάρτηση του Ζόρντι Γκόμεθ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία πανηγυρική από το χθεσινό ντέρμπι της Ομόνοιας με την Ανόρθωση, υπήρξε σχόλιο από τον τερματοφύλακα που είναι στο στόχαστρο των «τριφυλλοφόρων», Παντιλίμον.

Οι δύο τους ήταν συμπαίκτες στη Σάντερλαντ…

Απάντησε στο σχόλιο Παντιλίμον έδωσε ο γνωστός φίλαθλος της Ομόνοιας, Θανάσης Ρισβάνης, ο οποίος του ζήτησε να έρθει στο ρόστερ των «τριφυλλοφόρων».

Δείτε τη σχετικά ανάρτηση με τα σχόλια…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.