Μπήκε στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με ΑΠΟΕΛ – Τι έγινε στην προπόνηση της Δευτέρας

Μπήκε στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με ΑΠΟΕΛ – Τι έγινε στην προπόνηση της Δευτέρας

Επίσημη ενημέρωση από Απόλλωνα…

«Με προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (27/01) άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του επαναληπτικού εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Αποθεραπεία, τρέξιμο, ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις τεχνικής περιλάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στον νικηφόρο αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE