Μπήκε στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με ΑΠΟΕΛ – Τι έγινε στην προπόνηση της Δευτέρας

Μπήκε στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με ΑΠΟΕΛ – Τι έγινε στην προπόνηση της Δευτέρας

Επίσημη ενημέρωση από Απόλλωνα…

«Με προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (27/01) άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του επαναληπτικού εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Αποθεραπεία, τρέξιμο, ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις τεχνικής περιλάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στον νικηφόρο αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE