Καντονά για την κλωτσιά σε οπαδό: «Έπρεπε να τον χτυπήσω πιο δυνατά»

Καντονά για την κλωτσιά σε οπαδό: «Έπρεπε να τον χτυπήσω πιο δυνατά»

Ο Ερίκ Καντονά φυσικά και δεν μετανιώνει για την… ιστορική επίθεση σε οπαδό που τον έβριζε.

Προχθές, 25 Ιανουαρίου, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ημέρα που ο Ερίκ Καντονά αντέδρασε με κλωτσιά κουνγκ-φου σε οπαδό της Κρίσταλ Πάλας που τον έβριζε χυδαία. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φυσικά και δεν το έχει μετανιώσει.

«Δεν έπεσα κάτω με τον πισινό, αλλά στάθηκα αμέσως στα πόδια μου. Γι’ αυτό και του ξαναχίμηξα. Όμως δεν τον χτύπησα αρκετά δυνατά. Έπρεπε να τον χτυπήσω ακόμη πιο δυνατά», δηλώνει ο Γάλλος άσος.

Ουδέποτε ένιωσε τύψεις απέναντι σε παιδιά που τυχόν τον θαυμάζουν για την συμπεριφορά του. «Δεν πιστεύω πως έχω κάποια διαφορετική ευθύνη για ό,τι κάνω επειδή ήμουν αυτός που ήμουν. Είμαι απλώς ένας ποδοσφαιριστής και ένας άνθρωπος. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι κάποιος ανώτερος άνθρωπος. Αν ένιωθα πως έπρεπε να χτυπήσω κάποιον, θα τον χτυπούσα. Δεν είμαι πρότυπο, ούτε ανώτερος καθηγητής για να πω στους άλλους πώς να συμπεριφέρονται», πρόσθεσε.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE