ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε 40χρονος κατάδικος -Έχασε τη μάχη στο Γ.Ν.Λευκωσίας

ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε 40χρονος κατάδικος -Έχασε τη μάχη στο Γ.Ν.Λευκωσίας

Απεβίωσε 40χρονος αλλοδαπός κατάδικος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών ο 40χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τις 23 Ιανουαρίου και τις επόμενες μέρες παρουσίαση επιδείνωση η κατάσταση του και δυστυχώς απεβίωσε.

Η ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών:  «Στις 23/1/2020 έγινε παραπομπή του από τους ιατρικούς λειτουργούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω υψηλών ηπατικών ενζύμων. Τις επόμενες ημέρες η κατάσταση του παρουσίασε επιδείνωση και απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου και ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. Έχει ενημερωθεί σχετικά η Πρεσβεία της χώρας του, αφού ο αποβιώσας δεν έχει κανένα συγγενή στην Κύπρο».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE