Έκτακτα μέτρα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για τους επισκέπτες απο την Κίνα - Σχέδιο δράσης για τον κοροναϊο

Έκτακτα μέτρα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για τους επισκέπτες απο την Κίνα - Σχέδιο δράσης για τον κοροναϊο

Σύσκεψη για συντονισμό των ενεργειών αναφορικά με το νέο κοροναϊο, πραγματοποιείται στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (27/1) στο αεροδρόμιο Λάρνακας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, στη σύσκεψη θα παρουσιαστούν πρωτόκολλα και σχέδια δράσης σε περίπτωση που αφιχθούν στην Κύπρο τουρίστες από τη Κίνα ή μέσω άλλων χωρών.
 
Ακόμα θα συζητηθούν οι τρόποι εξέτασης των επισκεπτών αυτών, τους τρόπους αντιμετώπισης των επαγγελματιών υγείας στο αεροδρόμιο και πως θα δράσουν σε περίπτωση που εντοπιστεί ύποπτο κρούσμα ή κάποιο άτομο είναι θετικό στο νέο ιό.
 
Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων λειτουργοί των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Εξωτερικών, η Hermes Airports, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών που φέρνουν στη Κύπρο τουρίστες από τη Κίνα ή που πραγματοποιούν πτήσεις από και προς την Κίνα και η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!