ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανακριτής του ΤΑΕ στο νοσοκομείο για τον 33χρονο –Υπέστη κάταγμα σπονδυλικού δίσκου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανακριτής του ΤΑΕ στο νοσοκομείο για τον 33χρονο –Υπέστη κάταγμα σπονδυλικού δίσκου

Κάταγμα σπονδυλικού δίσκου υπέστη 33χρονος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από δυο πρόσωπα το βράδυ της Κυριακής (26/01) στην περιοχή της Επίχωσης στην Λεμεσό.

Το εν λόγω πρόσωπο που κατάγεται από την Αίγυπτο αλλά διαμένει κι εργάζεται στην παραλιακή πόλη, δέχθηκε την επίθεση γύρω στις 20:00 (26/01) κι ενώ περπατούσε στο εν λόγω σημείο.

Στην αρχική του κατάθεση στην Αστυνομία, είχε αναφέρει ότι γνωρίζει το μικρό όνομα ενός εκ των δυο δραστών και πως τα κίνητρά τους είχαν να κάνουν με οικονομικές διαφορές.

Γύρω στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (27/01) ανακριτής του ΤΑΕ Λεμεσού επρόκειτο να μιλήσει εκ νέου με τον 33χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο τελευταίος κρατήθηκε για νοσηλεία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτή τη στιγμή οι εξεταστές της υπόθεσης προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες για τους δράστες ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για έκδοση ενταλμάτων σύλληψής τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE