ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε σπίτι - Όλα ξεκίνησαν απο το τζάκι

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά σε σπίτι - Όλα ξεκίνησαν απο το τζάκι

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία στην Έμπα .

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (26/1) πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατοικία στην Έμπα έθεσε σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην σκηνή.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως η φωτιά εκδηλώθηκε από το τζάκι της κατοικίας και κατασβέστηκε προτού αυτή επεκταθεί στους παρακείμενους χώρους. 

Από την πυρκαγιά που ξεκίνησε από την οροφή του τζακιού, προκλήθηκαν ζημιές στους τοίχους του δωματίου  αλλά και στην ξύλινη οροφή του τζακιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρετανικός Τύπος: Έντονες αντιδράσεις από κόμματα για Καν -- Δεν είχε ζητήσει την έγκριση του πρωθυπουργικού γραφείου - «Μονόδρομος η παραίτηση λόγω πιέσεων»

Βρετανικός Τύπος: Έντονες αντιδράσεις από κόμματα για Καν -- Δεν είχε ζητήσει την έγκριση του πρωθυπουργικού γραφείου - «Μονόδρομος η παραίτηση λόγω πιέσεων»

Οι πιέσεις που δέχθηκε ο Βρετανός Πρωθυπουργός από διάφορες πλευρές ήταν τέτοιες που η παραίτηση του βουλευτή Αφζάλ Καν από τη θέση του Ειδικού Απεσταλμένου Εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία ήταν μονόδρομος, δήλωσαν πηγές της βρετανικής Κυβέρνησης στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE