ΛΑΡΝΑΚΑ: Ληστεία σε φούρνο - Απείλησαν με μαχαίρι την υπάλληλο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ληστεία σε φούρνο - Απείλησαν με μαχαίρι την υπάλληλο

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/1) σε αρτοποιείο στη Λάρνακα, με τους άγνωστους να παίρνουν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12.45 τα ξημερώματα δύο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κασκόλ εισήλθαν σε αρτοποιείο στη Λάρνακα και αφού πρόταξαν μαχαίρι στην υπάλληλο, πήραν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Το αρτοποιείο διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο παρέλαβαν τα μέλη του ΤΑΕ για να το εξετάσουν.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE