Τιμούρ μετά την Ομόνοια: «Δεν είναι η πρώτη φορά και αυτό με προβληματίζει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τιμούρ μετά την Ομόνοια: «Δεν είναι η πρώτη φορά και αυτό με προβληματίζει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα γκολ που δεν ξέρω αν ήταν αυτογκόλ, αλλά δεν έχει σημασία. Εμείς είχαμε περιπτώσεις που έπρεπε να είμαστε πολύ πιο καλά μέσα στο παιχνίδι.

Δυστυχώς, δεν είχαμε αυτό που χρειάζεται σε ένα ντέρμπι για να κερδίσεις. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μειονέκτημα μας. Δεν έγιναν πολλές φάσεις, ήταν λίγες. Θα έλεγα πως αυτά που δώσαμε, αυτά πήραμε.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον, με πολλές ομάδες κοντά και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Αυτή την αγωνιστικότητα που έχουμε μέσα στην έδρα μας, θα πρέπει να τη δείχνουμε και εκτός έδρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν το κάνουμε αυτό και είναι κάτι που με προβληματίζει».

Για τις μεταγραφές είπε:

«Μια χαρά, πήραμε έναν παίκτη, έχουμε ακόμα μία εβδομάδα και βλέπουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο τώρα».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γεωργιανός τεχνικός της Ανόρθωσης, στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE