ΕΠΙΣΗΜΗ δήλωση για το μέλλον του Χριστοφή στην Ομόνοια

ΕΠΙΣΗΜΗ δήλωση για το μέλλον του Χριστοφή στην Ομόνοια

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι κορυφής στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα Χριστοφή:

«Ο Δημήτρης Χριστοφή είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ομόνοια. Ενημερώθηκε τις προηγούμενες μέρες από τον προπονητή, ότι δεν αναμένεται να πάρει τα αγωνιστικά λεπτά που ενδεχομένως και ο ίδιος να προσδοκεί και ως εκ τούτου, αν ο ίδιος το επιθυμεί, θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο να δοκιμάσει σε άλλη ομάδα για να έχει περισσότερη συμμετοχή».

 

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE