ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε έξαρση οι κλοπές σε όλη την Κύπρο! Με εντολή του Αρχηγού γεμίζουν με Αστυνομικούς τα εμπορικά κέντρα

Σε έξαρση οι κλοπές σε όλη την Κύπρο! Με εντολή του Αρχηγού γεμίζουν με Αστυνομικούς τα εμπορικά κέντρα

Με αφορμή τη σύλληψη 35χρονης στην Πάφο, στο πλαίσιο διερεύνησης έξι υποθέσεων κλοπών πορτοφολιών που καταγγέλθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες, σε συγκεκριμένη περιοχή στην Πάφο, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης ανακοίνωσε ότι με οδηγίες του Αρχηγού τις Αστυνομίας θα αυξηθεί η παρουσία της Αστυνομίας στα εμπορικά κέντρα των πόλεων.

Οι καταγγελίες έγιναν από γυναίκες στην περιοχή εμπορικού κέντρου στην Πάφο και αφορούν κλοπές από τσάντες, ανέφερε, προσθέτοντας ότι τις τελευταίες 10 μέρες καταγγέλθηκαν επίσης έξι υποθέσεις κλοπών στη Λευκωσία.

Λόγω του γεγονότος ότι αυτή την περίοδο παρουσιάζονται αυξημένα κρούσματα κλοπών η Αστυνομία συστήνει προς τους πολίτες και ειδικά προς τις γυναίκες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, είπε ο κ. Αγγελίδης αναφέροντας πως θα πρέπει να έχουν τις τσάντες τους κλειστές, και στα πορτοφόλια να έχουν μόνο τα απαραίτητα χρήματα.

Περαιτέρω συστήνει όπως φέρουν την τσάντα χιαστί. Συστήνει επίσης στους πολίτες όπως  όταν βρίσκονται σε πολυσύχναστους χώρους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία εάν αντιληφθούν ύποπτες κινήσεις.

Ερωτηθείς εάν οι υποθέσεις κλοπών σε Λευκωσία και Πάφο συνδέονται, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι από τις μέχρι τώρα έρευνες, δεν φαίνεται να συνδέονται, σημείωσε ωστόσο ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας εντατικοποιούνται οι πεζές περιπολίες της Αστυνομίας, σε πολυσύχναστους δρόμους και ιδιαίτερα τα κέντρα των πόλεων, που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση.

Αναφέροντας ότι η έντονη παρουσία της Αστυνομίας  από τη μία συμβάλλει στην παροχή αυξημένης ασφάλειας και στις περιπτώσεις που οι πολίτες θέλουν να αναφέρουν ένα γεγονός να μπορεί να το πράττουν στους Αστυνομικούς  που θα είναι στην περιοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top